Microneedling, Skinpen

Skinpen

Skinpen forbedrer hudens struktur, smidighet og volum. Behandlingen virker ved at mikronåler bryter ned i huden for å stimulere en kontrollert skade. Huden reagerer ved å sette i gang en naturlig tilhelingsprosess som bidrar til å øke elastin- og kollagenproduksjonen.

Hva gjør skinpen med huden

Her bør man skille mellom kosmetisk bruk av hjemme rulle som vanligvis penetrere huden 0,1-0,25 mm ned i huden. Denne formen for needling kan man utføre så mye man vil og vil ikke skade huden. Behandlingen er fin for å få aktive ingredienser litt dypere ned i huden. Aktive ingredienser i kombinasjon med hjemme rulle er effektivt i å bekjempe aldring av huden.

På klinikken utføres en dypere needling. Vi arbeider med et nålehode med 12 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene, og et serum tilpasset problemet vi jobber med. Når nålene penetrerer huden, dannes det mange små kanaler ned mot underhuden, disse vil lukkes umiddelbart etter behandlingen. Aktive ingredienser fra serum kan ved hjelp av de små mikrohullene virke mer effektivt nede i huden.

De aller fleste tolererer en dybde på nålene ned mot 1,5 mm. Vi anbefaler å gå så dypt med nålene for å få frem en liten dråpe blod til overflaten i huden. Den lille bloddråpen frigjør vekstfaktorer som i sin tur lager nytt kollagen til huden. Ved å ta nålene 1,5 mm ned i huden blir hullene litt dypere og dermed får man en bedre oppstrammende effekt av behandlingen.

Hvordan føles behandlingen med skinpen

Hjemmebehandlingen er smertefri, alle kan tolerere den. Den føles som små svake stikninger i huden.

Skinpen på klinikk kan være ubehagelig. Ubehaget varer ikke lenge da behandlingen er rask å utføre. Man må regne med rødhet og noen ganger litt sår følelse i huden rett etter behandlingen. De aller fleste er fin i huden til neste dag, eventuell rødheten i huden kan fint dekkes over med makeup.

Hva kan skinpen gjøre for huden

  • Hudforyngende
  • Rynkebehandling; oppstrammende
  • Arr også akne arr
  • Ujevn pigmentering
  • Store porer
  • Strekkmerker

Hvor lang tid tar behandlingen og hvor ofte kan jeg ta behandlingen

Behandlingen tar normalt ca 20 minutter. Skinpen kan kombineres med andre behandlinger og tar da lengre tid. Det anbefales en kur på 4-6 behandlinger hver 4 uke. Behandlingsforløpet er avhengig av hvilke problemer og områder som skal behandles. Man blir forbedret i huden etter hver behandling, men forbedringen skjer gradvis.

Etterbehandling av huden hjemme

Det er viktig å bruke solbeskyttelse på daglig basis i mellom behandlingene også når solen ikke skinner. Huden skal behandles som normalt eller slik terapeuten anbefaler hjemme. Ved sårhet i huden unngår man syreprodukter i de dagene man føler sårhet.

Kontakt oss

Vækerøveien 210
0751 Oslo

Ring oss på 22 50 95 00
eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på sosiale medier

Kontaktskjema

Navn
E-post *
Melding
Send