Hudoppstramming

Accent Prime

Accent Prime er Alma lasers mest revolusjonerende teknologi i hudoppstramming, kroppsforming og cellulitt reduksjon

Accent Prime fra Alma Lasers benytter kald ultralyd sammen med Radiofrekvente bølger som trenger ned i de dypere lag av huden og stimulerer til sammentrekning av kollagenet i bindevevet, og samtidig stimulere til økt dannelse av kollagen. Effekten av dette er fastere, mer ungdommelig hud med mindre linjer, rynker og mer definert hud.

Fordeler med Accent Prime:

 • Fettreduserende og kroppsdefinerende
 • Reduserer cellulitter
 • Hudoppstrammende, løfter huden samtidig som den forbedrer selve hudoverflaten
 • Behandlingen er smertefri og uten nedetid
 • Kunden kan velge hvilke fokusområder man skal jobbe med; hudoppstrammende og foryngende, cellulitt reduksjon og/eller kombinasjoner av fettreduksjon sammen med hudoppstrammende
 • Resultatet varer opp til 2 år, men det er anbefalt å ta enkeltbehandlinger med jevne mellomrom for å opprettholde effekten. Vanligvis en gang per år ved større områder på kroppen
 • Kombinerer varm og kald ultralyd med unipolar radiofrekvent og lymfemassasje
 • Akne arr

Hva gjør Accent Prime?

Ved å Varme opp de dypere lagene av huden, stimuleres huden til å danne mer kollagen og det eksisterende kollagenet forandrer form, huden strammes opp og linjer og rynker reduseres. I tillegg vil behandlingen kunne redusere kroppsfett i behandlingsområdet.

Hvilke to behandlinger kan man velge med Accent Prime?

Det er to ulike behandlinger i Accent Prime der man kan velge å bare bruke en av behandlingene, eller i en behandlingstime bruke begge teknologiene.

Ultralyd velges om man skal fjerne fett enten man skal få en mer definert kropp eller ansikt, og eller man har spesifikke områder med fettopphopning man ønsker å jobbe med.

Radiofrekvent benytter man enten alene eller i kombinasjon med ultralyd for å stramme opp huden og for å jobbe mer med å forbedre cellulitter.

Virkningsmekanisme:

Accent Prime sender radiofrekvensbølger ned gjennom huden til det dypere lager av huden og underhuden. Her setter radiofrekvensbølgene vannmolekylene i bevegelse og skaper lokalisert varme i akkurat dette området. Varmebehandlingen påvirker kollagenet, et protein som utgjør hovedbestanddelen av bindevevet i kroppen og får det eksiterende kollagenet til å trekke seg sammen og derved stramme opp bindevevet. I tillegg utløser varmen en akutt skaderespons, hvor huden begynner å produsere nytt kollagen. Denne effekten kommer først til uttrykk mange uker, opptil noen måneder etter behandlingen.

Bevegelsen i vannmolekylene i underhuden vil bli så kraftig, ved høyere temperaturer, at veggen i fettceller i underhuden skades og fettcellene går i kontrollert celledød. Frie fettsyre frigjøres og transporteres bort med lymfen.

Smerte/nedetid:

Det er ingen nedetid ved behandlingen, kun en svak rødme som oppstår av økt sirkulasjon til vevet.

Når det kommer til smerter og ubehag vil dette være individuelt fra kunde til kunde og avhengig av hvilket område som behandles og hvilket mål man har for behandlingen. Da virkningen av Accent Prime i hovedsak er varmebasert vil man tilstrebe så høy temperatur som mulig, noen kan i så tilfelle ha god effekt av 2 tabletter paracet ca 1 time før behandlingen. (Ibux eller lignende kan ikke tas!)

Ved hudoppstramming i ansiktet holdes en arbeidstemperatur som ikke er smertefull da man ikke ønsker å fjerne underhudsfettet.

Hudtilstander den passer for/passer ikke for:

Accent Prime kan brukes hos alle som ønsker fastere hud, mer definert kropp eller ansikt, mindre linjer. Behandlingen passer ikke hvis du har en BMI over 30. Behandlingen kan ikke brukes som slankemetode da den kan fjerne underhudsfett, men ikke fett som er dannet rundt de indre organer.

Områder som behandles:

Alle områder så som ansikt, hals, rundt øyne, overarmer, mage, nedre del av rygg, rumpe, forside eller bakside lår

Frekvens og antall behandlinger:

Beste resultat sees ved serier «kurer» med gjentatte behandlinger med 2 uker mellom behandlingene. Antallet behandlinger er avhengig av ønsket effekt og alder, men det er normalt med 4-6 behandlinger i en serie. Det er også fordelaktig å gjøre vedlikeholdsbehandlinger, gjerne en behandling hver 6 mnd eller 1 gang per år.

Kontraindikasjoner:

 • Graviditet
 • Diabetes
 • Innplantert pacemaker eller hjertestarter Pågående kreftbehandling
 • Pågående infeksjon eller allergisk /autoimmun hudreaksjon Ved bruk av antiinnflamatorisk medisin

Viktig i forbindelse med behandlingen!

Det er anbefalt å ikke innta alkohol dagen før behandlingen, samme dag og dagen etter behandlingen. Dette grunnet noe økt belastning av leveren da man arbeider med fettceller. Vi anbefaler å drikke 2,5 liter vann dagen før, samme dag og dagen etter behandlingen. Det kan ikke benyttes Ibux, kortison eller andre antiinflammatoriske medisiner i kombinasjon med behandlingene eller i 3 mnd. etter behandlingene, da denne typen medisin kan redusere effekten på behandlingene.

Kontakt oss

Vækerøveien 210
0751 Oslo

Ring oss på 22 50 95 00
eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på sosiale medier

Kontaktskjema

Navn
E-post *
Melding
Send