Diamantslip og krystallslip

Diamantslip og Krystallsliping

Diamantsliping og Krystallsliping er en non-invasiv hudfornyelsesprodeyre som også kalles Microdermabrasjon. Microdermabrasjon polerer og stimulerer huden ved å mekanisk slipe av gamle hudceller. Resultatet kan sees og føles etter den første behandlingen.

Hva gjør diamantsliping og krystallsliping med huden

Ved en mekanisk slip av huden sliper man vekk de gamle hudcellene slik at huden kjennes mykere ut, ser friskere og mer glødende ut. Slipingen fremmer veksten av nye sunne hudceller, og skaper en mykere, mer strålende og feilfri hud. Er man plaget av akne kan eksfoliering av huden både hjelpe på selve aknetilstanden, da man fjerner en del av årsaken til at man får akne, nemlig gamle hudceller, men vil også være bra for fine linjer og rynker, da man «tvinger» huden til å fornye seg litt raskere. Behandlingen er drenerende for huden i tillegg til at den øker blodsirkulasjonen til huden.

Hvordan virker Microdermabrasjon

Ved Diamantslip bruker vi laserskårne diamanthoder som vi sliper forsiktig det øverste hudlaget, samtidig ved å benytte svakt vakuum. Vakuumet stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Vi benytter ulike diamanthoder og ulikt vakuumtrykk avhengig av hudtilstand og hudtykkelse.

Krystallslip er i prinsippet det samme som diamantslip. Forskjellen er at det benyttes små mikrokrystaller til å slipe huden med istedenfor diamanthoder. Det er vakuum sammen med mikrokrystaller som til sammen utgjør krystallslipingen.

Problemområde og hudtype er avgjørende for om man velger å bruke krystallslip eller diamantslip av huden.

Hvordan føles behandlingen

Det kan føles som en svak skraping i huden, men det er ikke en smertefull behandling. Vanligvis er huden helt fin kort tid etter behandlingen. Umiddelbart etter behandlingen kan huden være litt rød grunnet av økt sirkulasjon, dette avtar gradvis kort tid etter behandlingen. De fleste som tar microdermabrasjon ønsker å gjøre det igjen da man først og fremst føler en ren og sunn hud i etterkant.

Hudtilstander den passer for/passer ikke for

De aller fleste kan behandles med diamantslip og krystallslip av huden. Passer spesielt godt til grovporet og fet hud.

Hva kan behandles med Diamantslip og Krystallslip

 • Fine linjer og rynker
 • Akne arr og arr generelt
 • Forstørrede porer
 • Sorte og hvite hudormer
 • Solflekker
 • Ujevn hudtekstur 

Hvor lang tid tar behandlingen og hvor ofte kan jeg ta behandlingen

Behandlingstiden kan variere avhengig av ansikts og kroppsområder samt hudens generelle tilstand. Normalt setter vi av ca 30 minutter per behandling til ansikt, større områder kan ta lengre tid. I en kur kan man ta behandlingen ca hver 14 dag. Dette er også en behandling man kan alternere med fruktsyrebehandling der man tar fruktsyre annenhver uke og hudsliping annenhver uke over en periode. Hvor mange ganger man da skal ta er avhengig av hudtilstanden og problemet man arbeider med. Selv om man ser en umiddelbar forandring av huden vil det normalt anbefales å ta en serie på mellom 5 og 12 behandlinger avhengig av område som behandles.

Kontraindikasjoner:

 • Kreft
 • Diabetes
 • Smittsomme sykdommer, feber
 • Skader i huden
 • Isotretinoin
 • Pågående herpes utbrudd i ansiktet

Kontakt oss

Vækerøveien 210
0751 Oslo

Ring oss på 22 50 95 00
eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på sosiale medier

Kontaktskjema

Navn
E-post *
Melding
Send