Ansiktsbehandling

Clear lift

Clear lift er en ikkeablativ, fraksjonert laserbehandling som tilbyr ansiktsløft uten kirurgi, også kalt «lunch time treatment». Det går fint å gjenoppta daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Denne laserteknologien gjør at man ikke skader overflaten i huden. Effekten av Clear Lift behandlingen er strammere, mer fyldig hud som følge av økt kollagendannelse i underhuden.

Hvordan virker Clear lift?

Clear lift behandlingen utføres med Alma Harmony XL PRO laser. Laseren sender korte, men kraftige impulser av lys som absorberes dypt i underhuden. Dette stimulerer så nydannelse av kollagen, bryter opp uønsket pigmentering, og gir huden et løft. Ved å stimulere kollagenproduksjonen vil de typiske aldringstegnene som slapp og «hengende hud» reverseres.

Effekten av Clear Lift oppnås ved at laseren stimulerer til økt produksjon av proteinet kollagen i hudlaget like under overhuden. Økt kollagen i huden gir en fastere og strammere hud og dermed mer ungdommelig utseende. Det vil være individuelle forbedringer av huden, da vi alle responderer forskjellig.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Vi anbefaler 3-6 behandlinger med 2-3 uker mellom hver behandling i en kur. Etter endt kur kan man ta enkeltbehandlinger for å opprettholde resultatet, når man ønsker det, men dette er ikke nødvendig i de 3 første månedene etter endt kur. Effekten av behandlingen kommer gjerne først etter noen måneder siden det tar tid før kollagenmengden i huden er økt betydelig. Jo høyere alder og jo slappere hud jo flere behandlinger trenger man.

Hvem passer Clearlift til?

Alle som vil forebygge aldring av huden vil ha glede av en Clear lift behandling, Clear lift er med på å opprettholde produksjonen av kollagenet i huden. Clearlift er perfekt til den travle kunden som ikke har tid til å ta fri for de aggressive behandlingene. Behandlingen kan utbedre fine linjer, rynker, rødhet og sprengte kar i hud, gi løft og en jevnere hudtone. En behandling som utsetter aldring og gjenoppretter volum i huden ved tap av dette.

  • Fine linjer og rynker
  • Arr og strekkmerker
  • Hudforbedring (solskadet hud)
  • Hudoppstramming
  • Pigmentering

Hva kan behandles?

Ansikt, under øyne, hals, bryst og hender. Den vil også gi en fin effekt på uønsket porer, pigmenter og rødhet i hud.

Kontraindikasjoner

  • Svangerskap
  • Diabetes
  • Kreft
  • Betennelse i kroppen som krever medisinering

Viktig informasjon!

Det er å anbefale at man ikke tar antiinflamatorisk medisin så som Ibux, kortison og lignende i behandlingsperioden og 3 mnd etter da denne typen medisin kan redusere effekten på behandlingen.

Kontakt oss

Vækerøveien 210
0751 Oslo

Ring oss på 22 50 95 00
eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på sosiale medier

Kontaktskjema

Navn
E-post *
Melding
Send